搜索
楼主: LittleKu

本人模仿Ryu的扔钱插件【源码】【7月19号更新测试通过】

更新至V1.6!

不错顶一下啊

drop money
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=97665

K.K.Lv
if you mind I use your model, I will delete it !

shine771
Ok, Chenese people aren't stupid, you certainly are. If you came here to learn, then you should think of making your own plugins, not remaking others and telling it's yours. I mind you using my idea. You're plugin does the same thing as mine. My plugin has more cvars and more realistic drop. The only thing that's better in your plugin, is that you're using engine for touch. Congratulations.

什么意思!不要以为鬼佬说的就是正确的,你去看一下他的插件,跟我的插件有一样吗?

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=600758

看清楚这句!
I mind you using my idea

DDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

不錯唷!但是我下載不了- -"

各為捐我一些點通幣吧~

请问楼主几个问题?谢谢
怎样修改一马当先的钱数?
怎样修改匕首杀敌的钱数?
怎样修改连续杀敌的钱数?
怎样修改扔钱的钱数?

20# 银闪闪

你想修改什么都可以,但是有一个地方我希望你没有去修改他

1. #define PLUGIN_NAME        "dropmoney"
  2. #define PLUGIN_VERSION        "1.7"
  3. #define PLUGIN_AUTHOR        "K.K.Lv"
复制代码
其它地方我都可以让您去修改

22# 260009610

:L 你没看到我的标题上写着是模仿吗?难道代码要一点都不一样那才算是自己的原创吗?
你行,你模仿一个给我看看!我在这里声明,如果Ryu放出他那个插件的源码,我第一时间把这个代码删掉!你别以为老外就了不起!我来这里只是想跟大家一起学习!关于R版的那个扔钱插件,不可以否认,我是参考过!我想R版放出代的源码,也是想给我们大家学习一下!

游客